Professionele verlaagde plateauwagen met aluminium borden

Plateauwagens te koop

U zoekt een aanhangwagen met een open laadbak die vanaf alle kanten goed te bereiken is? Dan vindt u bij ons vele uitvoeringen plateauwagens te koop. Deze heeft namelijk de wielen onder de laadbak waardoor de borden van de laadbak geheel neerklapbaar zijn. Hierdoor is de plateauwagen zelfs goed te laden en te lossen met behulp van een vorkheftruck.

Wij hebben diverse plateauwagens te koop

Beschikt u niet over het aanhangwagenrijbewijs, maar wilt u toch profijt hebben van de voordelen die een plateauwagen biedt? Dan is een ongeremde plateauwagen voor u wellicht de aangewezen optie. Deze uitvoering is in verschillende afmetingen tot en met 310x160cm, als enkel- of tandemasser, met een bruto laadvermogen van 750kg verkrijgbaar.

De geremde plateauwagen is verkrijgbaar in afmetingen tot wel 807x227cm en bruto laadvermogens tot en met 3500kg. Voor elke situatie kunnen wij dus wel passende plateauwagens te koop aanbieden.

De plateauwagen nog veelzijdiger maken?

Wilt u de mogelijkheden van de plateauwagen nog verder uitbreiden? Dan bieden wij ook nog een uitgebreid assortiment aan opties en accessoires waarmee u de plateauwagen nog verder af kunt stemmen op de werkzaamheden die u er mee wilt gaan uitvoeren. Zo kunt u bijvoorbeeld het laadvolume vergroten door een set opzetborden, loofrekken of zelfs een huif.

Op zoek naar een plateauwagen met nog meer mogelijkheden?

Spreken de eigenschappen van de plateauwagen u wel aan, maar zoekt u naar een mogelijkheid om er bijvoorbeeld ook voertuigen mee te vervoeren? Dan willen wij u graag attent maken op de multitransporter. Dit type aanhangwagen is feitelijk een plateauwagen, maar waarbij een kabellier en een set oprijplaten tot de standaard uitrusting behoren.

Wilt u een plateauwagen kopen?

Dan bent u van harte welkom om de verschillende uitvoeringen van de plateauwagen te komen bekijken en met elkaar te vergelijken op ons verkoopterrein in Kampen. Wij hebben een grote eigen voorraad aanhangwagens en kunnen een plateauwagen in de meeste gevallen dan ook direct uitleveren.

Vanzelfsprekend kunt u ons complete assortiment plateauwagens, inclusief de prijzen, ook bekijken op onze website, klik daarvoor op onderstaande link. Wilt u de plateauwagen laten bezorgen? Ook dat behoort, tegen meerprijs, tot de mogelijkheden.

* U wordt doorgestuurd naar www.spotgoedkopeaanhangwagens.nl

Enkelas plateauwagen met 30cm aluminium borden

Tandemas plateauwagen met geopende blauwe huif
Tandemas plateauwagen met gedeelde laadborden
Tandemas plateauwagen met geopende huif
Tandemas plateauwagen met aluminium borden