Multitransporter met shovel in de laadbak

Multitransporters te koop

Bent u op zoek naar een aanhangwagen waarmee u net iets meer kunt? U zoekt niet alleen een aanhangwagen, maar ook een mogelijkheid om voertuigen of machines te vervoeren? Dan hebben wij een groot aanbod multitransporters te koop dat aan deze vraag voldoet.

* U wordt doorgestuurd naar www.spotgoedkopeaanhangwagens.nl

Wat is een multitransporter dan precies?

Een multitransporter is feitelijk hetzelfde als een plateauwagen. De multitransporter is namelijk ook voorzien van een laadbak met aluminium borden en heeft, net als de plateauwagen, de wielen onder de laadbak. Laden en lossen van deze aanhangwagen is dan ook geen probleem. Maar wat maakt de multitransporter dan zo bijzonder, zult u zich afvragen. Wel de multitransporter is standaard ook uitgerust met een kabellier aan de voorzijde, en een set geprofileerde oprijplaten onder de laadvloer. Met een multitransporter kunt u dus ook heel makkelijk voertuigen of kleine machines vervoeren.

De kantelbare multitransporter maakt het oprijden van een voertuig nog makkelijker. De laadbak kan bij deze uitvoering hydraulisch gekanteld worden. In combinatie met een grote oprijklep wordt zo een kleinere oprijhoek gerealiseerd waardoor op- en afrijden zeer eenvoudig is.

Is de multitransporter een grote en zware aanhangwagen?

Nee hoor, de multitransporter hoeft niet per definitie een grote aanhangwagen te zijn. Wij hebben multitransporters te koop in afmetingen van 260x150cm tot en met 600x220cm. De ongeremde enkelas of tandemas uitvoering heeft een bruto totaalgewicht van 750kg en mag u dus zelfs achter uw auto trekken zonder over een BE rijbewijs te beschikken. Uiteraard zijn er ook diverse grotere afmetingen leverbaar met bruto totaalgewichten tot wel 3500kg voor het zwaardere werk.

De multifunctionaliteit van de multitransporter vergroten?

Onze multitransporters te koop zijn standaard al erg multifunctioneel. Het gebruiksgemak van deze aanhangwagen kan op wens echter nog vergroot worden met optioneel verkrijgbare accessoires. Met een set steunpoten kunt het oprijden van een auto of machine bijvoorbeeld comfortabeler maken. Ook het laadvolume kan vergroot worden met behulp van een set opzetborden of loofrekken. Een complete huif behoort ook tot de mogelijkheden.

Wilt u een multitransporter kopen?

Als u een bedrijf zoekt dat multitransporters te koop aanbiedt tegen de laagste prijs hoeft u niet verder te zoeken. U bent bij ons aan het goede adres. Wij hebben diverse multitransporters op voorraad staan en u bent dan ook van harte welkom om deze te komen bekijken en met elkaar te vergelijken. Wij laten u ook graag alle mogelijkheden van de multitransporter zien.

Wilt u ons assortiment liever op uw gemak bekijken? Op een moment dat het u uitkomt? U kunt ons complete aanbod multitransporters te koop uiteraard ook online bekijken. Wilt u een multitransporter kopen en deze graag bij u op adres laten bezorgen? Ook dat is mogelijk. Neemt u gewoon even contact even en informeer eens naar de mogelijkheden.

Enkelas multitransporter met oprijplaten
Voorzijde 4 meter multitransporter met lier
Kantelbare multitransporter met neergelaten oprijklep
Tandemas multitransporter met geopende zijborden
Multitransporter met geopende huif
Multitransporter met dumper geladen in de laadbak

Onze aanhangwagen merken