Machinetransporter met grote oprijklep

Machinetransporters te koop

Op zoek naar een machinetransporter? Machinetransporters worden o.a. gebruikt voor het vervoeren van; minigravers, grasmaaiers, tractoren en andere machines. Onze betrouwbare en multifunctionele machinetransporters zijn er in verschillende robuuste uitvoeringen met een lage oprij hoogte vanaf 30 cm. Het bruto laadvermogen varieert tussen de 2500 kg en 3500 kg.

* U wordt doorgestuurd naar www.spotgoedkopeaanhangwagens.nl

Waarom zou u een machine transporter kopen?

Als u een machine moet vervoeren kan dat niet op elke aanhangwagen. Een machine heeft vaak een hoog eigen gewicht. In enkele gevallen kan er bij een machine ook sprake zijn van een piekbelasting op de laadvloer. Een normale aanhangwagen is daar niet op berekend en gebouwd. Ook een autotransporter is er niet op gebouwd om zware machines te vervoeren.

Wat is er dan zo speciaal aan een machinetransporter

Een echte machinetransporter is speciaal ontworpen voor het vervoer van zwaardere machines. Het chassis is dan ook verzwaard en voorzien van extra steunbalken. De laadbak bevindt zich bij de meeste machinetransporters te koop tussen de wielen. Hierdoor heeft de transporter een vrij lage laadvloerhoogte, wat de wegligging ook ten goede komt. Om het oprijden van een machinetransporter mogelijk te maken is deze voorzien van een stevige oprijklep of oprijplaten. Het openen en sluiten van de oprijklep wordt verlicht door de steunveren of gasveerondersteuning.

Om het trekkende voertuig niet te zwaar belasten zijn onze machinetransporters voorzien van geïntegreerde steunpoten of steunbalk over de breedte van de oprijklep. Deze voorkomen dat de machinetransporter achterover gaat hellen bij het oprijden van een machine.

Comfortabel vervoer op de machinetransporter

Onze machinetransporters te koop zijn voorzien van een graafbaksteun, of bieden dit als extra optie. Hierdoor kan een machine, zoals een minigraver, perfect in de laadbak van de machinetransporter geplaatst worden. Om de machine voor vervoer vast te kunnen zetten is de laadbak voorzien van geïntegreerde sjorogen.

Wilt u een machinetransporter kopen?

Ons complete assortiment machinetransporters te koop kunt u online bekijken. U kunt dus op uw gemak de verschillende uitvoeringen bekijken en vergelijken. Het is zelfs mogelijk om de machinetransporter van uw keuze op adres te laten bezorgen. Informeert u gewoon even naar de mogelijkheden.

Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom om persoonlijk bij ons langs te komen. Wij spreken dan graag uw wensen met u door onder het genot van een kop koffie.

Tandemas machinetransporter voorzien van graafbaksteun
Machinetransporter met omlaag geklapte zware oprijklep
3 asser machinetransporter met zware oprijklep

Onze aanhangwagen merken