Tandemas boottrailer met kielrollen en blokken

Boottrailers te koop

Bent u de trotse eigenaar van een boot? Het maakt in dat geval niet uit of het gaat om een kielboot, motorboot of sloep. Welk type boot u ook bezit, u bent er zuinig op en geniet waarschijnlijk van de vrijheid die u er door krijgt. Gaat u nu een boottrailer voor uw boot aanschaffen? Dan hebben wij een zeer uitgebreid assortiment boottrailers te koop. Van klein tot groot en van licht tot zwaar, alle mogelijke boottrailers kunnen wij leveren.

* U wordt doorgestuurd naar www.spotgoedkopeaanhangwagens.nl

Elke boot heeft een specifieke boottrailer nodig

Er bestaan vele soorten boten en pleziervaartuigen. Elke boot heeft weer zijn specifieke eigenschappen en vorm. Er bestaat dan ook geen standaard boottrailer die geschikt is voor elke boot. Een kielboot vraagt bijvoorbeeld om een hele andere trailer dan een sloep. Elke boottrailer is dan ook afgestemd op het type boot dat er op getransporteerd gaat worden.

Er zijn boottrailers te koop in alle soorten en maten

Zijn er alleen boottrailers verkrijgbaar voor grote boten? Nee, ook voor de kleine (plezier)vaartuigen zoals bijvoorbeeld rubberboten en jetski’s zijn er boottrailers leverbaar. Onze boottrailers zijn dan ook in heel veel verschillende afmetingen, van klein tot groot, leverbaar. Wij kunnen u dan ook altijd aan een passende boottrailer helpen.

Wilt u een boottrailer kopen?

Ondanks dat wij een zeer uitgebreid assortiment boottrailers te koop hebben, leveren wij deze niet uit voorraad. “Waarom dan niet?”, zult u zich afvragen. Omdat er zoveel verschillende vaartuigen bestaan, en er dus even zoveel boottrailers bestaan, kunnen wij deze alleen op bestelling leveren.

Als u ons kunt vertellen welke boot u heeft, en wat uw wensen zijn, gaan wij graag met u aan tafel. Wij kijken dan samen met u welke boottrailer aan uw wensen voldoet, en geschikt is voor uw boot. Een groot aantal van de medewerkers bij AANHANGWAGENS TE KOOP zijn zelf fervent watersportliefhebbers en kunnen dan ook uit eigen ervaring putten.

Enkelas sloeptrailer met kielrollen en blokken

Kielboottrailer met kielplank en hoge steunen
Enkelas boottrailer voor het vervoer van een sloep
Tandemas boottrailer met rollen en blokken voor een sloep
Enkelas boottrailer voor vervoer van een kielboot
Boottrailer met drie assen voor het stallen van een kielboot

Onze aanhangwagen merken