Groene bagagewagen

Bagagewagens te koop

Gaat u op vakantie en wilt u de reis comfortabel in uw auto afleggen, terwijl u toch al uw spullen mee kunt nemen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres want wij hebben een groot assortiment bagagewagens te koop in diverse afmetingen.

Wat is een bagagewagen?

Een bagagewagen is een aanhangwagen die is voorzien van een laadbak met een afsluitbaar deksel waardoor er feitelijk een gesloten laadbak wordt gecreëerd. Door het deksel hebt u ongehinderd toegang tot de laadbak van de bagagewagen, en zijn uw spullen ook beschermd tegen weer en wind. Omdat het deksel afsluitbaar is kunnen vreemden ook niet bij uw spullen komen.

* U wordt doorgestuurd naar www.spotgoedkopeaanhangwagens.nl

U wilt niet op vakantie met een grote aanhanger achter uw auto?

Een bagagewagen is en blijft uiteraard wel een aanhangwagen. U hoeft echter niet bang te zijn dat u op vakantie moet met een grote aanhangwagen achter de auto. De bagagewagen is namelijk in verschillende afmetingen van klein tot groot verkrijgbaar, en u hoeft dus geen grotere afmeting te kiezen dan u nodig hebt. De laadruimte van de kleinste bagagewagen heeft een afmeting van 150x100x50cm (lxbxh) terwijl de grootste uitvoering een laadruimte heeft van wel 250x125x60cm (lxbxh). U kunt dus altijd de juiste afmeting bagagewagen kopen die het beste bij u past.

De kwaliteit van onze bagagewagens te koop

Als u op vakantie gaat wilt u natuurlijk niet dat de vakantiepret gedrukt wordt door een bagagewagen van slechte kwaliteit. Daarom staan wij voor 100% achter de kwaliteit van de bagagewagens die wij verkopen. De wagens zijn allemaal gebouwd op een volledig verzinkt chassis dat is voorzien van een professionele AL-KO as.

In ons assortiment vindt u bagagewagens te koop in verschillende uitvoeringen. De wanden van de laadbak en het deksel zijn voorzien van witte kunststof panelen of groene betonplex panelen. Wij bieden ook een aanhangwagen met metalen laadbakborden, voorzien van een polyester deksel, die daardoor ook uitstekend gebruikt kan worden als bagagewagen.

Hebt u speciale wensen bij het kopen van een bagagewagen? Speciaalbouw behoort ook de mogelijkheden en er kan dus een bagagewagen op maat voor u worden gebouwd.

Wilt u een bagagewagen kopen?

Op onze website kunt u alle bagagewagens te koop op uw gemak bekijken en met elkaar vergelijken. Wij kunnen bagagewagens uit eigen voorraad leveren en indien u wenst, zelfs bij u thuis laten bezorgen. Wilt u de bagagewagens liever eerst van dichtbij zien? Dan bent u van harte welkom op ons grote verkoopterrein waar wij graag uw wensen met u doornemen onder het genot van een goede kop koffie.

Bagagewagen met groen betonplex panelen en geopend deksel
Bagagewagen met geopend deksel en optionele achterdeur
Bagage aanhangwagen met geopend polyester deksel

Onze aanhangwagen merken