Assortiment koel- en vriesaanhangwagens

Koelaanhangwagens te koop

Een aparte groep binnen de gesloten aanhangwagens wordt gevormd door de koelaanhangwagens. Wij hebben namelijk koelaanhangwagens te koop die helemaal ingericht zijn op het gekoelde vervoer van bederfelijke waren zoals bijvoorbeeld etenswaren.

* U wordt doorgestuurd naar www.spotgoedkopeaanhangwagens.nl

Wij beschikken over een ruim assortiment koelaanhangwagens te koop die geschikt zijn voor diverse doeleinden. Koelaanhangwagens houden uw goederen op een temperatuur tussen de 5 en 10 graden Celsius. De standaard koelwagens zijn, afhankelijk van de uitvoering uitgevoerd met 30mm of 60mm dikke isolatiepanelen en zeer degelijke gegoten vloer. Het chassis is thermisch gegalvaniseerd wat garant staat voor een jaren lange bescherming tegen corrosie.

Is een koelaanhangwagen niet koel genoeg voor u?

In ons aanbod met koelaanhangwagens te koop vindt u ook een groot aantal vriesaanhangwagens. De vriesaanhangwagen heeft feitelijk dezelfde opbouw als de koelaanhangwagen. Ook de vriesaanhangwagen heeft een opbouw uit 60mm dikke geïsoleerde panelen die is geplaatst op een volledig gegalvaniseerd chassis. Het verschil met de koelaanhangwagen zit hem echter in het gemonteerde koelaggregaat. Deze heeft de capaciteit om de laadruimte op een temperatuur van -20 tot 10 graden Celsius te houden.

Een koelaanhangwagen kopen?

Als u een koelaanhangwagen zoekt vindt u bij ons een compleet programma koelaanhangwagens te koop. Wilt u meer weten over onze koel- of vriesaanhangwagens? Neemt u dan even contact met ons op, of kom langs in onze showroom. Wij helpen u graag met een vrijblijvend advies.

Voorzijde tandemas koelaanhangwagen met koelaggregaat
Laadruimte geïsoleerde koelaanhangwagen
Tandemas koelaanhangwagen met veiligheidsdeuren

Onze aanhangwagen merken