Autotransporter met SUV op laadvloer vastgezet met spanbanden

Autotransporters te koop

Bent u op zoek naar een degelijke autotransporter voor het vervoer van auto’s? Wij hebben verschillende uitvoeringen autotransporters te koop, met vaste laadvloer of kantelbaar.

De autotransporter is er in alle soorten en maten

Net zoals er een grote diversiteit aan auto’s bestaat is ook de autotransporter in verschillende uitvoeringen leverbaar. De laatste jaren is de kleine stadsauto bijvoorbeeld erg populair geworden. Daar hebben ook de aanhangwagenfabrikanten op ingespeeld. In het verleden was  de autotransporter in het verleden een grote aanhangwagen waar vrijwel elke middenklasser op vervoerd kon worden. De autotransporter kan tegenwoordig echter ook in kleinere uitvoeringen geleverd worden. Deze kleinere, meest enkelas, autotransporters worden ook veel gekocht door mensen die met een camper op vakantie gaan. Op deze wijze kunnen zij namelijk ook hun dagelijkse kleine auto meenemen.

* U wordt doorgestuurd naar www.spotgoedkopeaanhangwagens.nl

Wielen naast of onder de laadvloer?

De autotransporter is, net als andere aanhangwagens, leverbaar in uitvoeringen met de wielen naast of onder de laadvloer. Het voordeel van de wielen naast de laadvloer is een iets lager zwaartepunt. De breedte van de laadvloer is daardoor wel wat beperkt, een beperking die de autotransporter met wielen onder de laadvloer weer niet kent.

Het voordeel van de kantelbare autoambulance

Om een auto op de autotransporter te kunnen rijden is deze uitgerust met geprofileerde oprijplaten. Bij veel autotransporters kunnen daardoor vrijwel alle auto’s zonder problemen op de laadvloer gereden worden. Er zijn echter ook kantelbare autotransporters te koop waarbij de oprijhoek een stuk kleiner is. Bij sommige kantelbare uitvoeringen hoeft er daardoor zelfs geen gebruik te worden gemaakt van oprijplaten. Het oprijden van een auto is bij deze uitvoering van ook een fluitje van een cent. De lage oprijhoek vormt ook een voordeel als u auto’s met een lage bodemvrijheid wilt vervoeren.

Wat nu als een auto op wilt laden die niet meer wil rijden?

Het kan natuurlijk voorkomen dat u een auto op moet laden die door motorproblemen niet meer kan rijden, of zelfs geen motor heeft. Ook dat hoeft geen probleem te zijn. Aangezien de meeste autotransporters te koop zijn met een kabellier. Veel autotransporters zijn standaard al uitgerust met een lier, en als dat niet het geval is behoort een kabellier tot de opties.

Wilt u een autotransporter kopen?

Of u nu zakelijk of particulier een autotransporter kopen wilt bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment autotransporters te koop, waarin voor elke situatie wel een geschikte uitvoering te vinden is. Wij hebben diverse autotransporters op voorraad staan en op ons verkoopterrein kunt u de verschillende uitvoeringen op uw gemak bekijken en met elkaar vergelijken. Onze medewerkers laten u ook graag alle mogelijkheden van de verschillende autotransporters zien zodat u een goede indruk van de verschillende mogelijkheden op kunt doen.

Martz kantelbare tandemas autotransporter met gekantelde laadvloer

Kleine zakbare autotransporter met Smart op de laadvloer
Humbaur Hockenheim kantelbare autotransporter zonder oprijplaten
Kantelbare enkelas autotransporter met open laadvloer
Eduard autotransporter met dichte laadvloer en oprijplaten
Tandemas autotransporter met halfdichte laadvloer en oprijplaten
Enkelas autotransporter met Fiat Barchetta cabriolet
Tandemas autotransporter met open laadvloer en oprijplaten
Blyss kantelbare autotransporter

Onze aanhangwagen merken