Aanhanger deksel te koop

U zoekt een aanhanger die de voordelen van een gesloten aanhangwagen met die van een open laadbak combineert? Dan is een aanhanger deksel waarschijnlijk datgene wat u zoekt. Met een aanhanger deksel blijft de laadbak van de achterzijde en beide zijkanten goed toegankelijk, maar is deze ook volledig afsluitbaar.

Aanhanger deksel voor een Eduard Trailers aanhangwagen

Wij hebben een aanhanger deksel voor verschillende Eduard aanhangwagens in ons assortiment. Zo hebben wij bijvoorbeeld een deksel voor de plateauwagen of multitransporter met een bakmaat van 260x150cm. Het deksel wordt gemonteerd op de standaard 30cm hoge aluminium borden, en heeft dan een plafondhoogte van 130cm, gemeten vanaf de laadvloer. Het voordeel is dat de zijborden en het achterbord volledig functioneel, en dus neerklapbaar blijven. De Eduard aanhangwagen met aanhanger deksel blijft dan bijvoorbeeld ook te beladen met een vorkheftruck.

* U wordt doorgestuurd naar www.spotgoedkopeaanhangwagens.nl

Welk voordeel biedt een aanhanger deksel tegenover een huif?

De lading in een open laadbak kan eenvoudig tegen de weersinvloeden worden beschermd middels een vlakzeil. Met een vlakzeil is het laadvolume echter beperkt tot de hoogte van de zijborden. Met een huif is daarentegen wel meer laadvolume te creëren maar die heeft vaak het nadeel dat het openen en sluiten er van veel tijd kost. Een huif kent daarbij ook nog een behoorlijke constructie die, indien gewenst, ook niet makkelijk van de laadbak af te pakken is.

Een aanhanger deksel biedt, in vergelijking met een vlakzeil of huif, dan ook enkele voordelen. Met een deksel wordt de lading niet alleen tegen weersinvloeden beschermd, het vergroot ook het laadvolume van de laadbak. Het aanhanger deksel is voorzien van een veerconstructie waardoor het zich ook zeer makkelijk laat openen. Met een geopend aanhanger deksel is er volledige toegang tot de laadbak en kunnen, zoals al eerder gezegd, ook de borden volledig neerklapbaar. Indien gewenst is het deksel ook zeer snel te demonteren. Na het lossen van een viertal vleugelmoeren laat het aanhanger deksel zich eenvoudig van de laadbak aftillen.

Het kunststof aanhanger deksel is ook groen

Het deksel is vervaardigd uit de kunststof polyethyleen. Dit materiaal staat bekend om zijn sterkte, slijtvastheid en UV bestendigheid. Ideale eigenschappen dus om als aanhanger deksel te gebruiken op een Eduard plateauwagen. Wat het deksel ‘groen’ maakt is het feit dat polyethyleen zeer makkelijk te recyclen is. De grondstof komt, als de aanhangwagen aan het eind van zijn leven is, niet in het milieu terecht, maar gaat weer een leven tegemoet in een nieuw kunststof product.

De gestroomlijnde vorm van het deksel zorgt er ook nog eens voor dat de luchtweerstand lager is dan van een normale rechthoekige gesloten wagen. Dit levert uiteraard ook een positieve bijdrage aan het brandstofverbruik wat u aan de pomp, en uiteindelijk in uw portemonnee zult terugzien.

Een aanhanger deksel voor een Eduard aanhangwagen kopen?

Wij kunnen een aanhanger deksel voor de Eduard plateauwagens of multitransporters met een bakmaat van 260x150cm en 406x180cm uit voorraad leveren. Andere afmetingen zijn op aanvraag leverbaar. Uiteraard bent u van harte welkom om de Eduard met aanhanger deksel in onze showroom te komen bekijken. Wij geven u graag een vrijblijvend advies, en laten u natuurlijk met alle plezier de mogelijkheden zien. U kunt het aanhanger deksel bij ons komen bekijken, voelen en ruiken. U kunt dan ook direct de vergelijking maken met een huifaanhangwagen en beoordelen welk product het beste aansluit op uw wensen.

Onze aanhangwagen merken