Assortiment motortrailers te koop

Motortransporters te koop

Als motorliefhebber wilt u uw motor ook wel eens meenemen achter de auto. Dan mag een goede motortransporter eigenlijk niet ontbreken. Bij ons vindt u een groot assortiment motortransporters te koop in alle soorten, maten en uitvoeringen.

Een motortransporter moet niet alleen comfortabel zijn maar ook betrouwbaar

Wij beseffen ons uiteraard dat uw motor een gekoesterd bezit is. U bent erg zuinig op uw tweewieler en wilt deze dus ook op een veilige manier kunnen vervoeren. Onze motortransporters te koop zijn dan ook stuk voor stuk samengesteld uit de beste materialen en onderdelen. U kunt er dus op vertrouwen dat u uw motor veilig van A naar B kunt brengen.

* U wordt doorgestuurd naar www.spotgoedkopeaanhangwagens.nl

Wij hebben motortransporters te koop van groot tot klein

Onder een motortransporter verstaan wij een aanhangwagen die speciaal is gebouwd, en ingericht, voor het vervoer van één of meerdere motorfietsen. Ons assortiment motortransporters te koop omslaat echter veel verschillende uitvoeringen.

De standaard motortransporter bestaat uit een chassis met open laadvloer, of een gesloten laadvloer van betonplex, met daarop één of meerdere rijgoten voorzien van inrijbeugels voor het voorwiel. Deze uitvoering is helemaal afgestemd op het vervoer van motoren, of andere tweewielers zoals scooters en brommers. Deze motortransporters zijn in veel gevallen voordelige in aankoop en als u een echte motortransporter zoekt ook een hele voordelige keus. Het nadeel is dan ook dat deze motortransporters zich niet voor andere doeleinden lenen.

Vlakke aanhangwagens zijn ook in te zetten als motortransporter

In ons assortiment vindt u ook aanhangwagens die niet specifiek als motortransporter worden verkocht. Deze zijn met behulp van enkele apart verkrijgbare accessoires wel goed geschikt om motoren mee te vervoeren. Een vlakke aanhangwagen met oprijplaten, van oudsher ook wel bekend als koetswagen, kan bijvoorbeeld met behulp van losse motorsteunen ook worden gebruikt als motortransporter. De vlakke aanhangwagen is dus in te zetten voor het vervoer van diverse lading, en dus ook als motortrailer.

Op zoek naar een makkelijk te beladen motortransporter?

In ons assortiment motortransporters te koop bevindt zich ook een zakbare aanhangwagen. Deze aanhangwagen is niet direct een motortransporter maar is daar wel geschikt voor. Met behulp van een aantal los verkrijgbare accessoires is deze zakbare aanhangwagen ook te gebruiken als motortransporter. Het grote voordeel van deze uitvoering is het feit dat de laadvloer nagenoeg tot op de grond kan zakken. Hierdoor kunnen motoren direct opgereden worden wat natuurlijk een groot voordeel is bij grotere, en zwaardere, motoren.

Een motortransporter kopen die precies bij u past?

Zoals u ziet hebben wij motortransporters te koop in allerlei uitvoeringen. Vraagt u zich nu af welke motortrailer het beste bij u past? In onze showroom kunt u de verschillende uitvoeringen bekijken en met elkaar vergelijken. Wij laten u graag alle mogelijkheden van onze motortransporters zien en adviseren u graag.

Martz motortrailer voor het vervoer van één motor

Onze aanhangwagen merken