Ongeremde enkelas aanhangwagen met bruin betonplex laadbak

Enkelas aanhangwagens te koop

Gaat u een enkelas aanhangwagen kopen? Wij verkopen doorlopend enkelas aanhangwagens van diverse gerenommeerde merken. Ons complete assortiment aanhangwagens te koop is opgebouwd uit de beste onderdelen en materialen, zoals bijvoorbeeld assen van AL-KO of KNOTT.

* U wordt doorgestuurd naar www.spotgoedkopeaanhangwagens.nl

De ongeremde enkelas aanhangwagen

Zoekt u een handige aanhangwagen die u met een normaal autorijbewijs mag gebruiken? Dan is de ongeremde uitvoering wellicht een goede optie voor u. Deze aanhangwagen heeft een bruto totaal gewicht van 750kg, wat betekent dat de wagen met belading nooit meer mag weten dan de genoemde 750kg en hier dus geen aanhangwagenrijbewijs voor nodig is. De ongeremde enkelas aanhangwagen is in diverse afmetingen en uitvoeringen verkrijgbaar. Er is dus altijd wel een uitvoering te vinden die bij u past.

De geremde enkelas aanhangwagen

Wij hebben diverse geremde enkelas aanhangwagens te koop die ook geschikt zijn voor het zwaardere werk. Deze uitvoering is verkrijgbaar in diverse afmetingen tot wel 307x157cm met een bruto totaal gewicht tot wel 1350kg. Hierdoor is deze uitvoering ook zeer interessant voor de professionele gebruiker.

De enkelas aanhangwagen biedt volop keuze

Onze enkelas aanhangwagens zijn verkrijgbaar is diverse uitvoeringen, met elk hun eigen afwerking. Alle aanhangwagens zijn gebouwd op een stevig en volledig verzinkt chassis met daaronder een AL-KO of KNOTT as. Wij kiezen er bewust voor om wel een goedkope aanhangwagen aan te kunnen bieden maar geen concessies aan de kwaliteit te doen door inferieure onderdelen te gebruiken. Onze aanhangwagens staan dan ook hun mannetje en staan garant voor jarenlang probleemloos gebruik.

Qua afwerking hebt u de keuze uit een laadbak die is opgebouwd met panelen die zijn vervaardigd uit fins betonplex, betonplex met een extra kunststof beschermlaag, volkern kunststof of aluminium. Elk van deze materialen kent zijn eigen voor- en nadelen waar wij u graag meer over vertellen in een persoonlijk gesprek.

Een grote diversiteit aan opties en accessoires

Veel van onze enkelas aanhangwagens te koop zijn, afhankelijk van merk en type, standaard al voorzien van bindrails, een voorrek, sjorogen in de bak, touwhaken onder de bak enz. Met behulp van apart verkrijgbare opties en accessoires kunt u de enkelas aanhangwagen nog verder aanpassen voor het gebruik dat u voor ogen hebt. Voor de meeste aanhangwagens zijn vlakzeilen en huiven leverbaar waarmee u de laadbak afsluit voor weersinvloeden. Ook loofrekken en opzetborden horen bij enkele uitvoeringen tot de mogelijkheden. Naast merk specifieke opties hebben wij ook een groot assortiment met accessoires zoals disselsloten en spanbanden die universeel toepasbaar zijn.

Een enkelas aanhangwagen kopen?

Als u een enkelas aanhangwagen te koop zoekt kunt u eenvoudig ons complete assortiment, inclusief prijzen, online bekijken vanuit uw luie stoel. Indien u wenst kan de aanhangwagen, tegen meerprijs, zelfs bij u aan huis bezorgd worden.

Wilt u de verschillende aanhangwagen toch liever eerst van dichtbij bekijken en aan kunnen raken? Dan nodigen wij u graag uit om een bezoekje te komen brengen. De koffie staat altijd voor u klaar, net als onze vakbewame medewerkers die u graag vrijblijvend adviseren.

Twins enkelas aanhangwagen bruyin betonplex met neergelaten achterklep