Assortiment tandemas aanhangwagens te koop

Tandemas aanhangwagens te koop

U zoekt een degelijke tandemasser aanhangwagen voor dagelijks gebruik? Wij verkopen hoge kwaliteit tandemasser aanhangwagens van verschillende bekende merken. De aanhangwagens zijn geschikt voor intensief gebruik en hebben daarom een solide constructie. Met deze zwaar uitgevoerde aanhangwagens kunt u dus zonder enige moeite elke zware vracht op een veilige en verantwoorde manier vervoeren.

* U wordt doorgestuurd naar www.spotgoedkopeaanhangwagens.nl

De tandemasser aanhangwagen heeft verder een zwaar gegalvaniseerd frame, stevige zij relingen, een zeer degelijk voorrek (welke in veel gevallen afneembaar is), watervast multiplex wanden en degelijke assen die ten alle tijde berekend zijn op hun dagelijkse taak.

Voor dit soort werkzaamheden leveren wij een kwaliteit tandemasser aanhangwagen met een bruto laadvermogen van meer dan 1500 kg. Deze zeer degelijke tandemassers zijn leverbaar in diverse maten.

Uiteraard zijn er ook tandemassers leverbaar met afwijkende maten waarvan de totale lengte maximaal 6 meter kan bedragen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling speciaalbouw. Wij denken graag met u mee en zoeken samen naar aanhangwagen die op één lijn ligt met uw wensen. Wij kunnen indien gewenst de tandemasser leveren voorzien van uw bedrijfslogo en/of bedrijfsnaam.

Power Trailer tandemas aanhangwagen met bindrail en voorrek

Humbaur geremde aluminium tandemasser met voorrek
Twins Trailers tandemas aanhangwagen met rode huif

Onze aanhangwagen merken