Assortiment gesloten aanhangwagens te koop

Gesloten aanhangwagens te koop

Bent u op zoek naar een gesloten aanhangwagen te koop? Wij hebben een uitgebreid assortiment gesloten aanhangwagens te koop in alle denkbare maten en uitvoeringen. Wat u ook wilt gaan vervoeren, bij ons vindt u de passende gesloten aanhangwagen tegen de scherpste prijs.

* U wordt doorgestuurd naar www.spotgoedkopeaanhangwagens.nl

Wat is het voordeel van een gesloten aanhangwagen?

Een aanhangwagen is uiteraard bedoeld voor het vervoer van materialen, voertuigen, machines enz. Als u echter kwetsbare lading moet vervoeren wilt u dat vanzelfsprekend liever niet in een aanhangwagen met open laadbak doen. In dat geval kan de gesloten uitvoering uitkomst bieden. Deze wagen is voorzien van een gesloten opbouw die toegankelijk is via één of twee deuren aan de achterzijde. Hierdoor zijn uw goederen beschermd tegen weer en wind, en kunnen onbevoegden ook niet bij uw spullen komen.

De gesloten aanhangwagen is zeker geen eenheidsworst

Net zoals andere aanhangwagens in vele verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn, is dit ook het geval bij de gesloten aanhangwagens. Bij ons zijn enkelas en tandemas gesloten aanhangwagens te koop van klein tot groot. Ook als u dus veel laadvolume nodig bent is dat geen probleem. Wij kunnen een uitvoering met tot wel bijna 28m3 laadvolume leveren.
Wilt u een gesloten aanhangwagen kopen die ook makkelijk te beladen is met een palletwagen? Dan kunt u ook kiezen voor een uitvoeringen waarbij de gehele laadruimte tot op de grond kan zakken. Hierbij kunt u eenvoudig een pallet met goederen de aanhangwagen inrijden zonder dat u bijvoorbeeld over een brede oprijplaat omhoog hoeft te rijden.

Veel mogelijkheden tot custom aanpassingen bij een gesloten aanhangwagen

Vanzelfsprekend zijn er veel gesloten aanhangwagens te koop in een standaard afwerking. U hebt dan wel de keuze uit verschillende afmetingen en laadvermogens, maar wat nu als u afwijkende wensen hebt? De fabrikanten zijn zich er van bewust dat klanten een gesloten uitvoering vaak voor een specifieke vorm van gebruik aanschaffen en bijvoorbeeld graag een extra deur in de laadruimte willen hebben. Bij aanschaf van een gesloten aanhangwagen hebt u dan ook de keuze uit een waslijst met mogelijk optionele toevoegingen of aanpassingen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een neergaande achterklep in plaats van de standaard achterdeur(en) waardoor er makkelijk rollend materieel zoals flightcases en dergelijke ingeladen kan worden.

Een gesloten aanhangwagen kopen?

Als u een gesloten aanhangwagen kopen wilt bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben een grote verscheidenheid gesloten aanhangwagens te koop. U kunt bij ons dus vrijwel altijd een passende wagen vinden. Hebt u vragen en wilt u graag een vrijblijvend advies? U bent van harte welkom in onze showroom waar de koffie voor u klaar staat. Onze vakbekwame medewerkers gaan graag met u aan tafel zitten om uw wensen door te spreken.

Poer Trailer enkelas gesloten aanhangwagen ongeremd
Humbaur tandemas gesloten plateau aanhangwagen met wielen onder de bak
Power Trailer tandemas gesloten aanhangwagen met geopende extra zijklep
Twins Trailers gesloten aanhangwagen met geopende neergaande achterklep
Humbaur enkelas gesloten aanhangwagen met gezakte laadbak
Power Trailer tandemas gesloten plateau aanhangwagen met extra zijdeur

Onze aanhangwagen merken