Aanhangwagens te koop in Twente

Als u in Twente aanhangers zoekt bent u bij ons helemaal aan het goede adres. U vindt bij ons een groot assortiment aanhangwagens in alle kleuren, soorten en maten die wij rechtstreeks bij de fabrikant inkopen. U vindt bij ons altijd de beste spotgoedkope aanbiedingen. Onze aanhangwagens hebben voor iedereen in Twente en daarbuiten, altijd de scherpste prijzen.

De plateauwagen is het manusje van alles

Zoekt u een aanhangwagen in Twente waar u alle kanten mee op kunt? Dan is de plateauwagen waarschijnlijk de wagen voor u. “Wat is een plateauwagen dan?” zult u zich misschien afvragen. In tegenstelling tot de van oudsher bekende bakwagen heeft de plateauaanhangwagen de wielen niet naast de laadbak maar er onder. Hierdoor hebt u, zelfs met een vorkheftruck, van alle kanten een onbelemmerde toegang tot de laadbak. Met een plateau aanhanger vervoert u uw spullen op een snelle en eenvoudige manier.

Voorkom stelen van aanhangwagens in Twente

Onze aanhangwagens zijn zo scherp geprijsd dat sommigen denken dat eigenlijk alleen stelen goedkoper is, dus wees geen dief van uw eigen portemonnee. Helaas komt een echte dief zonder portemonnee en zal uw aanhangwagen in een moment van onoplettendheid dan ook proberen mee te nemen. U vindt is ons assortiment een ruim aanbod artikelen om diefstal van uw aanhangwagen in Twente te voorkomen. U maakt het een dief een stuk moeilijker om uw aanhangwagen mee te nemen als u deze bijvoorbeeld hebt voorzien van een degelijk disselslot of wielklem. En omdat elke situatie verschillend is hebben wij ook een groot aantal verschillende disselsloten zodat uw aanhangwagen op de juiste manier beveiligd is, schijnveiligheid heeft niemand wat aan.

Geen gratis goedkoop optiepakket bij de aankoop van een aanhangwagen in Twente

Als u vanuit Twente bij ons een aanhangwagen koopt bij krijgt u daar van ons geen optiepakket bij. U krijgt dus niet gratis een goedkoop disselslot, lading net en achterlichtbeschermers bij. Waarom niet? Omdat wij vinden dat u zelf uw opties moet kunnen uitkiezen en in de kwaliteit die u wenst. Wat heeft u aan een gratis optiepakket als u dat in de praktijk nooit gebruikt en in de schuur heeft liggen? Dus bij ons geen gratis optiepakket, maar wel tot 25% stapelkorting op wel door u gewenste accessoires en uiteraard onze zekerheden. Kijk en vergelijk, en dan zult u zien dat u bij ons uiteindelijk veel meer kwaliteit voor dezelfde prijs koopt. Daar zorgt onze laagste prijsgarantie wel voor.

Auto met plateauwagen in Twente

Uw oude aanhangwagen in Twente inruilen

Als u een nieuwe aanhangwagen koopt ruilen wij uw oude aanhanger graag in. Wij vertellen u echter ook eerlijk dat u een hogere prijs krijgt als u uw oude wagen zelf verkoopt via advertentiesites als Marktplaats en Speurders.

Verkopen wij alleen aanhangwagens in Twente?

Uiteraard zijn wij verheugd als we een aanhangwagen in Twente hebben kunnen verkopen. Wij verkopen echter aanhangwagens in heel Europa, en zelfs tot ver daar buiten. Omdat wij een grote voorraad aanhangwagens hebben staan kunnen wij de meeste aanhangwagen direct leveren. Wilt u uw nieuwe aanhangwagen liever niet op komen halen, maar laten bezorgen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.